További receptek: Georgyna1, Georgyna2

Fokhagymás sült laskagomba, pirítós zsemlével

Fokhagymás sült laskagomba, pirítós zsemlével

Hozzávalók – 1 adag

  1. 200 gr. laskagomba
  2. 1 e.k. olaj
  3. fokhagymás fűszersó
  4. őrölt bors
  5. pirospaprika
  6. 1 db zsemle

Elkészítése

  1. A gombát megmostam, hagytam megszáradni.
  2. Nem túl kis darabokra vágtam. (össze fog menni)
  3. Az olajat összekevertem a fűszerekkel, beleforgattam a gomba darabokat.
  4. 180 fokon, 15 percig sütöttem a rácson, a nagy fiókban.
  5. A kisebb fiókba az utolsó 5 percnél betettem a kettévágott zsemlét, és 180 fokon 5 percig sütöttem.
Georgyna - Air Fryer receptek 1
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el