
Hagymás csípős kolbászos sült krumpli tojással
Hagymás csípős kolbászos sült krumpli tojással
Hozzávalók – 2 adag
- 3 db (375 gr) burgonya – tisztítva
- 80 gr csípős kolbász
- Közepes vöröshagyma – 125 gr
- 2 db tojás
- só ízlés szerint
Elkészítése
- A kockára vágott burgonyát félig megfőztem sós vízben
- Összevágtam a hagymát, és a kolbászt
- Szilikon formába összekevertem a krumplit, hagymát, kolbászt. Zsiradékot nem tettem rá, mert tudtam, hogy a kolbászból kisül annyi, amennyi kell.
- Egy pici sót még tettem rá.
- 200 fokon 18 percig sütöttem, közben 2x átkevertem.
- Hozzáöntöttem a felvert tojást.
- Sütöttem 200 fokon 7 percig.