További receptek: Georgyna1, Georgyna2

Petrezselymes parázs burgonya karfiollal

Petrezselymes parázs burgonya karfiollal

Hozzávalók – 2 adaghoz

  1. 250 gr karfiol – tisztítva
  2. 500 gr parázs burgonya
  3. 1 cs petrezselyem zöld
  4. só – a főző vízbe
  5. ízlés szerint fokhagymás só
  6. 1 e.k. olaj

Elkészítése

  1. Karfiolt rózsákra szedtem
  2. Burgonyát vízben kézzel megdörzsöltem – héjastól sütve finomabb – a nagyobbakat kettévágtam.
  3. Összeöntöttem a karfiolt, és a burgonyát, sós vízben 10 percig főztem.
  4. Leszűrtem, szilikon formába tettem.
  5. Megszórtam fokhagymás sóval, meglocsoltam az olajjal.
  6. 200 fokon, 20 percig sütöttem, közben 2x átkevertem.
  7. Az utolsó percben hozzákevertem az aprított petrezselymet.
Georgyna - Air Fryer receptek 1
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el